Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

IRON MAN

Iron-Man
Ο Iron Man είναι ο Tony Stark, γιος του πλούσιου βιομηχάνου Howard Stark.
Όταν οι γονείς του σκοτώθηκαν σε δυστύχημα, ο Tony, σε ηλικία 21 ετών, αναγκάστηκε να αναλάβει τον έλεγχο της Stark Industries. Ενώ βρισκόταν στο Βιετνάμ για να παραστεί σε μια δοκιμή όπλων, μια βόμβα εξερράγη και ένα θραύσμα της σφηνώθηκε πολύ κοντά στη καρδιά του. Στη συνέχεια τον αιχμαλώτισε ο Βιετναμέζος πολέμαρχος Wong-Chu.Τον πίεσε να κατασκευάσει ένα όπλο για αυτόν, προκειμένου να αφαιρέσουν το θραύσμα.
Όμως, ο Tony με τη βοήθεια του συγκρατούμενού του Ho Yinsen, έφτιαξε τη σιδερένια πανοπλία που θα προστάτευε τη καρδιά του και η οποία παράλληλα τον βοήθησε ν
α δραπετεύσει. Αργότερα ο Tony χρησιμοποίησε τη πανοπλία για να πολεμήσει το έγκλημα, ενώ στη συνέχεια έγινε μέλος των Avengers.Στα Ελληνικά, Iron Man σημαίνει «Σιδερένιος Άνθρωπος». Η πανοπλία-στολή του που είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο καθιστώντας τον «άτρωτο» και ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει σύγχρονα πολυβόλα, αντιαρματικά και λέιζερ με απίστευτη ισχύ ενώ διαθέτει και σειρά υπερσύγχρονων πυραύλων, για τις εξαιρετικά «δύσκολες» στιγμές.

2 σχόλια:

david santos είπε...

Great posting!!!
Congratulations!!!

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE SAXLAMARA.
EXEIS KAI 160.000 VIEWS.