Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

HENRY KISSINGER - ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

20 Ιουλίου σήμερα.
Ημέρα γιορτής, ημέρα χαράς. Είναι η γιορτή του προστάτη της Κύπρου μας, του Χένρυ Άλφρεντ Κίσινγκερ. Του πολιούχου της Κυρήνειας και του προστάτη της Αμμοχώστου. Όλοι σήμερα στη Μεγαλόνησο γιορτάζουν και θεωρούν ότι η σημερινή γιορτή είναι ισάξια με τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Εκατοντάδες χιλιάδες πιστών από το νησί αλλά και από το εξωτερικό, θα παραστούν στο τεράστιο ναό του Αγίου, να προσευχηθούν, να αφήσουν λουλούδια, χρυσά τάματα ενώ εκατοντάδες θα πάνε με τα γόνατα για να ανάψουν τις πανύψηλες λαμπάδες τους, να σταθούν για λίγο αφήνοντας τους στεναγμούς της καρδιάς τους, σα μια θερμή ικεσία προς τον φιλάνθρωπο Άγιο. Ο ίδιος δε θα παραστεί, διότι όποτε εμφανίστηκε στο νησί, οι κάτοικοι πάθαιναν αμόκ από τη χαρά τους, ενώ πάρα πολλοί είχαν ποδοπατηθεί από το μεγάλο ενθουσιασμό που επικρατούσε.
Σύντομο βιογραφικό του Αγίου Κίσινγκερ:
Γεννήθηκε το 1923 από ιουδαίους γονείς που όπως όλοι τους, είχαν (και φυσικά έχουν) σαν χόμπυ τους τη τοκογλυφία δηλαδή την οικονομική ''εξυπηρέτηση'' και ''διευκόλυνση'' δυστυχισμένων και απελπισμένων ανθρώπων τους οποίους ρουφάνε το αίμα. Ο Άγιος όμως δεν ήταν ευχαριστημένος από αυτό γιατί ήθελε να αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία όλων των ανθρώπων του κόσμου κι όχι μόνο των Η.Π.Α. Σπούδασε και αμέσως αναρριχήθηκε στα ηγετικά στελέχη της ανθρωπιστικής, αντιρατσιστικής και φιλάνθρωπης οργάνωσης που ονομάζεται ''ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ''. Ουσιαστικά αυτός κυβερνά το πλανήτη τα τελευταία 50 χρόνια. Οι καλές του πράξεις αναρίθμητες.
Διαβάστε μερικές:
Οργάνωσε το πόλεμο του Βιετνάμ όπου σκότωσε 2.500.000 βιετναμέζους που όμως όλοι ήταν καθάρματα και οι υπόλοιποι τον ευγνωμονούν που τους απάλλαξε από τη σαπίλα. Έκανε μεγάλο καλό στην οικονομία της χώρας του, διότι το πολεμικά υλικά που δαπανήθηκαν -κι έτσι δούλεψαν τα εργοστάσια όπλων- ήταν της τάξεως των πολλών-πολλών δις δολαρίων (άσε δε και τα πειράματα που έκαναν σε κάθε λογής νέα τεχνολογία εξόντωσης ''παρείσακτων''). Επίσης σκότωσε και 49.οοο Αμερικανούς (άφησε και 250.000 ανάπηρους) που όμως ήταν προβληματικοί (μαύροι, ισπανόφωνοι, φτωχοί κλπ) άρα πάλι πρόσφερε κοινωνικό έργο. Φυσικά επειδή η ράτσα του, είναι της αρχής ''Γιάννης πίνει - Γιάννης κερνάει'' όσον αφορά τα παγκόσμια βραβεία (Νόμπελ, Όσκαρ, Πούλιτζερ κλπ), οι όμοιοί του (οι ιουδαίοι που διαχειρίζονται τα βραβεία)τον τίμησαν το 1973 με Νόμπελ Ειρήνης (ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ) για τις άοκνες και ανιδιοτελείς προσπάθειες που έκανε να αποσυρθούν οι Αμερικάνοι από το Βιετνάμ.
Στην Ινδονησία το 1965 σκότωσε 1.500.000 με 2.500.000 ανθρώπους, αλλά ήταν όλοι αμαρτωλοί.
Άφησε το 1975 το φιλαράκι του Πολ Ποτ, να σκοτώσει το 25% της Καμπότζης αλλά και πάλι ξεκαθαρίστηκε η κοινωνία της Καμπότζης από τους ''κακούς''.
Επίσης στη Χιλή και στην Αργεντινή έβαλε ''άγιους'' ανθρώπους να κυβερνήσουν όπου κι εκεί έκαναν καλό ξεκαθάρισμα στα κατακάθια της κοινωνίας.
Τώρα για τη Μεγαλόνησο: Υποσχέθηκε στα αδέλφια του τους Ισραηλίτες την εγκατάσταση του μόνιμου αεροπλανοφόρου ''ΚΥΠΡΟΣ'' που θα το χρησιμοποιούσαν ως στρατιωτική βάση σε περίπτωση επίθεσης από τους Άραβες. Οργάνωσε τον εμφύλιο πόλεμο στο νησί από το 1964 (χριστιανοί εναντίον μουσουλμάνων) και με απολύτως ειρηνικό τρόπο χώρισε το νησί στα τέσσερα (χριστιανοί, μουσουλμάνοι, βρετανοί και αμερικάνοι) και φυσικά έφτιαξε τη τεράστια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ. Βεβαίως όλοι οι Κύπριοι αναγνώρισαν το μεγαλείο του , αφού ''δεν άνοιξε μύτη'' αλλά υποκλίθηκαν και στο θαύμα που έκανε: Σαν άλλος Κόπερφιλντ εξαφάνισε 1619 άτομα.
Θαύμα.... Γι αυτό και η εκκλησία μας τον ανακύρηξε Άγιο θαυματουργό και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Ιουλίου.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ......
Για να μιλήσουμε σοβαρά, αν θέλετε να διαβάσετε τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στην Κύπρο και τον ηρωισμό των αεροπόρων και καταδρομέων μας, πατήστε αυτό το link:
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/06/nikh1974.html
Αν πιστεύετε στα σενάρια συνομωσίας, πατήστε αυτό το link:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

WRAIO TO AFIERWMA STO NEO SAINT.PREPEI NA TOU GINEI KI APO ALLES PHGES, GIA NA MA8OYN OLOI TO ROLO TOU.

Ανώνυμος είπε...

Phre kai nompel eirhnhs...Wraio!

Ανώνυμος είπε...

Κατα τ'αλλα υπάρχει θεός

Ανώνυμος είπε...

zei akoma?

Ανώνυμος είπε...

τρομερο το κειμενο σου μπραβο

Ανώνυμος είπε...

pragmatika kalh proseggish toy a8liou aytou ypokeimenoy.