Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

''ΑΧ! ΕΛΕΝΗ'': ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΕΝΤΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Αχ! Ελένη
Κομεντί 32 επεισοδίων των 30 λεπτών
Πρεμιέρα στο MEGA την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 1992

Παραγωγή MEGA
Σενάριο της Ελένης Ράντου
Σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα
Ηθοποιοί Ελένη Ράντου (Ελένη), Αλέξανδρος Αντωνόπουλος (Γιώργος), Μαρία Γεωργιάδου (Κλαίρη Καραγκιαούρη), Χρύσα Ρώπα (γιαγιά), Γιώργος Λέφας (Αντώνης)
….Η Ελένη, μια νέα, όμορφη αλλά κοινωνικά δειλή γυναίκα που έχει τύψεις για όλα (ακόμα και για τον αέρα που αναπνέει) εγκαταλείπεται από τον άντρα της στον οποίο ήταν αφοσιωμένη μέχρι βλακείας. Με τη συμπαράσταση της γιαγιάς της και ενός ζευγαριού καλλιτεχνών φίλων της, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του χωρισμού και να ξαναφτιάξει τη ζωή της….
Μια ενδιαφέρουσα κωμική σειρά κυρίως ως προς τη σύλληψη του κεντρικού χαρακτήρα της Ελένης, ο οποίος συνδυάζει την τρυφερή και αμέριμνη αφοσίωση της Καμπίρια, με την αγχώδη υπαρξιακή αβεβαιότητα του Γούντι Άλεν. Η Ελένη Ράντου, ταυτόχρονα και σέξι, χτίζει έναν πολύ πρωτότυπο για τα μέτρα της ελληνικής τηλεόρασης τύπο γυναίκας. Οι καινούργιες της γνωριμίες, τα αποτυχημένα φλερτ και τα συναισθηματικά «πισωγυρίσματα», αποτελούν ως επί το πλείστον τη θεματολογία της χαριτωμένης κομεντί, μερικά επεισόδια της οποίας είναι έξοχα, αν και δεν λείπουν κάποιες φαρσικές υπερβολές στις ερμηνείες των δεύτερων ρόλων.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ 1967-1998

VIDEO ΑΠΟ papadvasil

Δεν υπάρχουν σχόλια: