Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

''ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ'': ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Οι απαράδεκτοι
Κωμική σειρά 64 επεισοδίων των 30 λεπτών
Πρεμιέρα στο MEGA την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 1991
Παραγωγή της Φρόσως Ράλλη Σενάριο της Δήμητρας Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία του Δημήτρη Παπακωνσταντή (60) και του Ανδρέα Ρήγα (4)
Ηθοποιοί Δήμητρα Παπαδοπούλου (Δήμητρα), Σπύρος Παπαδόπουλος (Σπύρος), Γιάννης Μπέζος (Γιάννης), Βλάσης Μπονάτσος (Βλάσης), Ράνια Λουϊζίδου (Ράνια), Βασίλης Χαλακατεβάκης
….Δυο διαμερίσματα στο Λυκαβηττό που τα χωρίζει ένα κηπάκι, ενώνουν τις ιστορίες τεσσάρων φίλων. Στο πρώτο διαμέρισμα μένει ο διαφημιστής Σπύρος, «πολιτικοποιημένο άτομο» της γενιάς του Πολυτεχνείου γεμάτος τύψεις που ενέδωσε στο σύστημα και η αυθόρμητη γυναίκα του Δήμητρα, της οποίας δε δείχνε να εκτιμά ούτε τα πνευματικά προσόντα ούτε την πολιτική της αντίληψη. Στο δεύτερο συγκατοικούν Γιάννης ένας γκέι μόδιστρος και ο Βλάσης, ένας «γενικώς» καλλιτέχνης. Μέσα από αυτοτελείς ιστορίες παρακολουθούμε τα μπλεξίματά τους, το φλερτ του Σπύρου με τον καταναλωτισμό, τις προσπάθειες των άλλων να επιτύχουν επαγγελματικά και κυρίως τον αγώνα της Δημητρούλας να κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση του άντρα της….
Απολαυστική κωμική σειρά με βιτριολικό χιούμορ που απομυθοποιεί τη γενιά του Πολυτεχνείου. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς. Κατείχε το ρεκόρ θεαματικότητας στις κωμικές σειρές από την εμφάνιση της ιδιωτικής τηλεόρασης (29,4%) και καθιέρωσε όλους τους πρωταγωνιστές της σε τηλεοπτικούς αστέρες «πρώτου μεγέθους». Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως αρχικά προτάθηκε στον ΑΝΤ1,αλλά απορρίφθηκε λόγω «ακαταλληλότητας σεναρίων»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ 1967-1998
VIDEO ΑΠΟ DianaTheSuperstar91

Δεν υπάρχουν σχόλια: